Syria

 

– 175 opprørere drept i bakholdsangrep i Syria

Over 175 syriske opprørere og utenlandske krigere er drept i et angrep fra syriske regjeringsstyrker, melder det syriske nyhetsbyrået SANA.

Hele saken » 1

Emilia (11) rører «alle»

Emilia Melands brev til Røde Kors går som en farsott i sosiale medier.

Hele saken »

60 menn og gutter fra Homs løslatt av Syrias regime

Ytterligere 60 gutter og menn i alderen 15 til 55 år er løslatt av Syrias myndigheter som pågrep dem etter de først ble evakuert fra byen Homs og pågrepet.

Hele saken »

Sentral al-Qaida-leder drept i Syria

Al-Qaidas representant i Syria er drept i et selvmordsangrep i byen Aleppo, skriver opprørsgruppen Den islamske fronten på Twitter.

Hele saken »

FN ber verden ta hånd om flere syriske flyktninger

FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) ber medlemslandene om å ta imot ytterligere 100.000 syriske flyktninger i løpet av de to neste årene. Norske myndigheter er avventende.

Hele saken » 5

Ber om 13 milliarder kroner til barna

FNs barnefond, Unicef, ber givere om 13 milliarder kroner for å bistå 59 millioner barn i nød.

Hele saken » 5

Norsk terrorsiktet dro til Syria med kamerat

Nordmannen (22) som er siktet for terrorhandlinger etter å ha vært i Syria, dro sammen med en kamerat til det borgerkrigsherjede landet.

Hele saken » 4

– Syria har bedt om utsatt frist for kjemiske stridsmidler

Syria har bedt om at fristen for å få kjemiske stridsmidler ut av landet blir utsatt med 100 dager, opplyser en kilde til AFP.

Hele saken »

– Det vil komme angrep i Vesten

Utlendinger strømmer til Syria for å krige. Mange av dem kommer fra europeiske land, deriblant Norge. PST og forskere frykter at enkelte vil bringe terroren med seg hjem.

Hele saken » 55

– Vi trenger å bry oss om alle barn i verden som fryser

Videoen om den jakkeløse gutten i kalde Oslo som får hjelp av fremmede, har gått verden over. – Vi har lykkes med å sette fokus på situasjonen for barn i Syria, sier SOS Barnebyer.

Hele saken » 8

Would you help this freezing cold child?

SOS Children's Villages wanted to see how people react to at freezing cold child alone in Oslo, Norway. Watch the results here.

Hele saken » Se video