Syria

 

AUF-lederen langet ut mot regjeringen

AUF-leder Eskil Pedersen mener regjeringen skrur klokka tilbake, blant annet med sitt pappapermforslag. Pedersen fikk stående applaus da han åpnet sin siste sommerleir som AUF-leder torsdag.

Hele saken » 8

Storbritannia skjerper reglene for elektronikk på fly

Passasjerer på fly til og fra Storbritannia bør sikre at elektroniske innretninger er fulladet og kan skrus på før de skal ut å fly, advarer det britiske transportdepartementet.

Hele saken »

Norsk fregatt skjøt mot islamister

Den norske fregatten KNM Helge Ingstad måtte i februar skyte mot radikale islamister som satte kursen mot et skip fullastet med kjemiske våpen fra Syria.

Hele saken »

Nettside: ISIL-base i Syria angrepet

Høytstående kilder i ISIL hevder «militære elementer» fra USA og Jordan spilte en rolle under et angrep på opprørsgruppas base ved den syriske byen Raqqa, ifølge journalistnettverket Hate Speech International (HSI).

Hele saken »

PST etterforsker islamist fra Skien

PST har besluttet å etterforske islamisten Bastian Vasquez (24) fra Skien, som i helgen sto fram i en terrorvideo fra Irak.

Hele saken » 14

Norsk islamist står frem i terrorvideo

Den kjente norske islamisten Bastian Vasquez (24) er hovedperson i en film som ISIL har lagt ut på nettet.

Hele saken » 24

Slik har ISIL blitt så rike

ISIL, Den islamske staten i Irak og Levanten, lager ikke bare velproduserte rekrutteringsvideoer. De regnes også for å være den rikeste jihad-organisasjonen i verden. På kort tid har de erobret store territorier i Irak. Det har de klart delvis takket være solid økonomi, sier ekspert Firas Abi Ali i amerikanske IHS.

Hele saken » Se video

Utvalgt til et nytt liv i Norge

-Som å komme levende opp av graven, sier syriske Amjad Khalem Qassem (31). Han fikk ta med familien fra flyktningtilværelsen i Libanon til Norge.

Hele saken » 65

Israelske flyangrep mot syriske stillinger i Golan

Israelske fly angrep sent søndag ni mål i Syria som gjengjeld for at en israelsk tenåring ble drept av en granat skutt fra syrisk side av grenselinjen på Golanhøydene.

Hele saken » 1

Angrep fra Syria drepte tenåring på Golan

En israelsk tenåring ble drept på de israelskokkuperte Golanhøydene i et angrep som kom fra syrisk side av grensen, opplyser det israelske militæret.

Hele saken »

Scener fra krigen i Syria

Opptak som har blitt lekket til internasjonale nyhetsbyråer skal vise den blodige konflikten i Syria.

Hele saken » Se video