Syria

 

Hadde du hjulpet denne kalde gutten?

SOS-barnebyer ville finne ut av hvordan folk i Oslo reagerte på et barn som sitter alene og fryser på et busstopp. Se resultatet her.

Hele saken » Se video

Ingen framskritt i Syria-forhandlingene

Partene innrømmer at det ikke har vært noen framskritt i fredssamtalene om Syria i Genève.

Hele saken »

Sjekk Syrias kjærlighetsbeskjed på Valentinsdagen

Opprørere i krigsherjede Aleppo i Syria har laget denne videoen med deres kjærlighetsbudskap til resten av verden i forbindelse med Valentinsdagen på fredag. Video: Mas Rat

Hele saken » Se video

– Flere og flere nordmenn reiser til konfliktområder

PST er bekymret for utviklingen. Fredag ble en norsk 22-åring pågrepet på Gardermoen, siktet for terror og drap i Syria.

Hele saken » 17

Norsk islamist siktet for drap i Syria

En norsk islamist er arrestert av norsk politi og siktet for terror og drap i Syria.

Hele saken »

– Væpnede grupper rekrutterer stadig flere barn

Barnesoldater utsettes for grove overgrep og grove brudd på rettighetene sine. – At flere nå rekrutteres, er en grusom utvikling, mener UNICEF.

Hele saken »

Evakuering i Homs trues av granatnedslag

Evakueringen i Homs i Syria i helgen led under en skjør våpenhvile som er blitt brutt flere ganger. Ubekreftede bilder fra Homs søndag, skal vise hvordan sivile blir evakuert fra den krigsherjete byen med hjelp fra FN og syriske Røde Halvmåne. 

Hele saken » Se video

Nye Syria-forhandlinger i Genève

Mandag starter en ny runde med svært vanskelige fredsforhandlinger om Syria i Genève. Den første runden i fredsforhandlingene ble nesten resultatløs.

Hele saken »

Sivile evakueres fra Homs

Som følge av konflikten i Syria har sivile vært innesperret i Homs i over et år, og nå får de endelig hjelp til å forlate byen. Evakueringen og hjelpearbeidet er de første konkrete tiltakene etter forhandlingene som begynte i Sveits for to uker siden.

Hele saken » Se video

– Problemene i Homs dårlig tegn foran Syria-forhandlinger

Problemene med å få hjelp inn og sivile ut fra den beleirede byen Homs er et dårlig tegn foran de videre fredsforhandlingene i Syria, mener Flyktninghjelpens sjef Jan Egeland.

Hele saken »

Angrep mot hjelpekonvoi på vei inn i Homs

Da transport av nødhjelp til befolkningen i den beleirede byen Homs i Syria endelig kom i gang lørdag, ble konvoien angrepet.

Hele saken » 1