Syria

 

FN ber verden ta hånd om flere syriske flyktninger

FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) ber medlemslandene om å ta imot ytterligere 100.000 syriske flyktninger i løpet av de to neste årene. Norske myndigheter er avventende.

Hele saken » 5

Ber om 13 milliarder kroner til barna

FNs barnefond, Unicef, ber givere om 13 milliarder kroner for å bistå 59 millioner barn i nød.

Hele saken » 5

Norsk terrorsiktet dro til Syria med kamerat

Nordmannen (22) som er siktet for terrorhandlinger etter å ha vært i Syria, dro sammen med en kamerat til det borgerkrigsherjede landet.

Hele saken » 4

– Syria har bedt om utsatt frist for kjemiske stridsmidler

Syria har bedt om at fristen for å få kjemiske stridsmidler ut av landet blir utsatt med 100 dager, opplyser en kilde til AFP.

Hele saken »

– Det vil komme angrep i Vesten

Utlendinger strømmer til Syria for å krige. Mange av dem kommer fra europeiske land, deriblant Norge. PST og forskere frykter at enkelte vil bringe terroren med seg hjem.

Hele saken » 55

– Vi trenger å bry oss om alle barn i verden som fryser

Videoen om den jakkeløse gutten i kalde Oslo som får hjelp av fremmede, har gått verden over. – Vi har lykkes med å sette fokus på situasjonen for barn i Syria, sier SOS Barnebyer.

Hele saken » 8

Would you help this freezing cold child?

SOS Children's Villages wanted to see how people react to at freezing cold child alone in Oslo, Norway. Watch the results here.

Hele saken » Se video

What would you do if you saw a cold child alone at a bus stop?

A Norwegian charity set up a hidden camera in the center of Oslo to capture how people reached out to a cold child on a winter day. – The result is heartwarming.

Hele saken » 1

Hadde du hjulpet et frysende barn på bussholdeplassen?

SOS Barnebyer plasserte en jakkeløs gutt på en bussholdeplass en vinterdag i Oslo, så filmet de folks reaksjon. – Vi håper videoen vil få folk til å engasjere seg for barn i vinterkalde og krigsherjede Syria.

Hele saken » 11

Hadde du hjulpet denne kalde gutten?

SOS-barnebyer ville finne ut av hvordan folk i Oslo reagerte på et barn som sitter alene og fryser på et busstopp. Se resultatet her.

Hele saken » Se video

Ingen framskritt i Syria-forhandlingene

Partene innrømmer at det ikke har vært noen framskritt i fredssamtalene om Syria i Genève.

Hele saken »