Midtøsten

Kringkastingsrådet: – NRK har ikke vært kritisk nok til Hamas

NRK lyktes ikke godt nok med å skille propaganda fra fakta i en tidlig fase av sommerens dekning av Gaza-krigen, mener Kringkastingsrådet.

Hele saken » 4

Viser frem overvåkningsdrone i ny propagandavideo

I en ny propagandavideo publisert av terrorgruppen IS vises det opptak fra det som skal være en overvåkningsdrone gruppen angivelig besitter.

Hele saken » Se video

Nye flyangrep i Libya

Uidentifiserte krigsfly gikk også søndag til angrep mot mål i Libyas hovedstad Tripoli, bare timer etter at opprørsgrupper fra Misrata sa de hadde erobret byens hovedflyplass.

Hele saken »

16 drept i israelske luftangrep mot Gaza

Minst 16 palestinere ble drept i israelske luftangrep mot Gaza søndag.

Hele saken »

Minnestund for James Foley

Søndag ble det arrangert minnegudstjeneste for den drepte amerikanske journalisten James Foley i hjembyen Rochester, New Hampshire.

Hele saken »

Amerikansk journalist satt fri i Syria

USAs utenriksminister John Kerry bekrefter at den amerikanske journalisten Peter Theo Curtis som har sittet fanget i Syria, er satt fri.

Hele saken »

– Over 500 drept i kamper om syrisk base

Den islamske staten (IS) har tatt kontroll over den militære flybasen Tabqa i Syria, den siste gjenværende syriske militærbasen i Raqqa-provinsen. Over 500 skal være drept i kampene.

Hele saken »

Høyblokk i Gaza lagt i ruiner av israelsk angrep

En høyblokk i Gaza by ble lagt i ruiner av et israelsk luftangrep lørdag. Ifølge palestinske nødetater og vitner ble minst 18 personer såret.

Hele saken »

Bombeangrep mot kurdiske byer i Irak

Minst 21 personer ble drept da tre bilbomber eksploderte i byen Kirkuk i Nord-Irak. Det meldes også om en eksplosjon i Arbil, hovedstaden i det kurdiske området.

Hele saken »

– 40 skadd i israelsk luftangrep i Gaza

Omkring 40 palestinere ble såret da et kraftig israelsk luftangrep la et hus i Gaza by i ruiner sent fredag kveld.

Hele saken »

Hamas har likvidert 18 antatte kollaboratører

I alt 18 palestinere som var mistenkt for å ha samarbeidet med Israel, ble fredag skutt og drept på Gazastripen, ifølge øyenvitner og en Hamas-vennlig nettside.

Hele saken »